De trainers ABOV Amsterdam

De trainers op de sportschool zijn gediplomeerd en erkend door de  Nederlandse Boksbond  (NBB). ABOV Amsterdam heeft veel ervaren boksers. Wedstrijdboksers en ervaren sporters helpen je graag tijdens de training. Zij helpen je bij het corrigeren van je bokshouding en het plaatsen en ontwijken van stoten. Je krijgt voldoende aandacht. 

DE TRAINERS - EVEN VOORSTELLEN 

ron

RON ROEBERSEN

is eigenaar van ABOV sinds 1995, is officieel Nederlandse Boksbond (NBB) trainer, gediplomeerd conditietrainer en personal coach, verzorger van wedstrijdboksers. Is lid van ABOV Ter Meulen sinds 1978.

yz

YZ VAN DER WEERD

is met Piet Ter Meulen een van de oprichters van boksclub ABOV. Yz heeft zich teruggetrokken maar geeft nog gastlessen. Yz is mentor, bokstrainer, maar vooral personal coach voor wedstrijdboksers. Yz heeft een groot aantal Nederlands en europees kampioenen begeleid en is nationaal en  internationaal een begrip in de bokswereld.

henk

HENK KAPPEL

is bokstrainer. Als wedstrijdbokser was Henk lid van selectie Olympisch team, lid van jong oranje, lid van het Nederlands boksteam. Henk was  kampioen van Nederland B klasse en was finalist A klasse kampioenschappen. Henk was vele malen Noord Hollands kampioen. 

ewald

EDWALD OVERING

is officieel NBB trainer en personal coach van wedstrijdboksers. Ook is hij gediplomeerd krachttrainer.

alex

ALEX IVANOVICH

komt uit Moskou en geeft krachttraining/fitnesstraining. Hij heeft  gestudeerd aan de Academie van Sport in Rusland. Alex heeft de zwarte band judo. Alex doet ook mee met de bokstraining omdat hij boksen/judo een mooie combinatie vindt

jankalsbeek

JAN KALSBEEK

is gediplomeerd conditietrainer. Jan is meer dan 50 jaar lid en geeft  al zo/n 40 jaar conditietraining.

eloy

ELOY RIETVELD

is conditie- krachttrainer. Eloy is meer dan 30 jaar lid en geeft sinds 1980 krachttraining.

mick

MICK VAARST

is assistent bokstrainer. Valt in als 1 van de trainers niet beschikbaar is en begeleidt tijdens trainingen recreanten/beginners. Mick is marinier geweest en bokst sinds 1998 fanatiek bij ABOV.

ABOV AMSTERDAM - Amstelkade 13 - 1078 AB Amsterdam - +31(0)20 679 626 8