ImageMet grote aantallen waren de engelse fans afgereisd naar Las Vegas. Toen The Pride of Manchester England Ricky "Hitman" Hatton zijn entree maakte  om zijn IBO wereldtitel te verdedigen galmde het engelse strijdliederen door The MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Deze partij beloofde wat. Al maanden lang werd deze partij gehypt door de media en werd er zwaar gespeculeerd over de eventuele winnaar. . Celebreties zaten vooraan, popcorn op hun schoot, klaar voor een groot aantal rondes vuurwerk....De tijd om de popcorn te halen duurde echter langer dan het gevecht.

Manny Pacquiao liet in Las Vegas zien waarom hij nu the best pound-for-pound boxer in the world is. Hatton lag al in de 2e ronde gestrekt en bewegingsloos in het midden van de ring. Hatton had maar 1 keer verloren in zijn carrierre maar was geen partij voor Pacquiao die Hatton tegen het canvas sloeg in de eerste ronde en nogmaals aan het einde van de eerste ronde. Hatton herstelde wel maar werd in de 2e ronde door een schitterende linkerhoek KO geslagen voordat hij zelfs het canvas raakte. En dit op 2.59 minuten in de  2e ronde. Hatton lag minuten gestrekt.
De La Hoya voorspelde dat Ricky Hatton Manny Pacquiao KO zou slaan. Maar goed, hij is immers iemand die fanatiek Hatton promoot. Hatton is nu zijn IBO light welterweight titel kwijt. Voor Pacquio is het de 49ste zege(3 nederlagen, 2 onbeslist), de tiende winstpartij op rij. Hatton leed zijn tweede nederlaag.

Wat lijkt me het een fantastisch gevecht: Manny Pacquio vs Floyd Mayweather!! Floyd Mayweather jr. is tot nu toe ongeslagen. Ik denk dat Manny Pacquia hier wel verandering in kan aanbrengen.


ImageImage
ImageImage
ImageImage 

 


ABOV AMSTERDAM - Amstelkade 13 - 1078 AB Amsterdam - +31(0)20 679 626 8