Wat een middag. Franklin Arrindell, Theo Baars,Robbie Manvis, Ronny Witsel, August Stomp, Arnie Burleson, Louis Vargas, Tijmen Vermaas, Harry Heemskerk en natuurlijk voormalig europees kampioen Alex Blanchard. Natuurlijk vergeet ik een hoop namen, mijn excuses bij deze. De een wat voller dan de ander maar allemaal met glimmende oogjes verhalen aan het vertellen over hun glorietijd. De meesten konden het niet laten om de speedball te gebruiken en te laten zien aan de nieuwe lichting hoe het nu echt moet. Het was ontroerend om te zien hoe oude Theo Baars in de bokshouding ging staan voor zijn geschilderde portret. Dat het nog steeds kriebelt om de handschoenen op te pakken was wel duidelijk. Ronnie Witsel komt meetrainen op donderdag en oud-assistenttrainer Bill komt weer terug om jong talent te begeleiden. De twee gastheren Ron Roebersenen Yz van der Weerd hebben er een onvergetelijke middag van gemaakt.

Klik hier om een uitgebreid fotoverslag te zien van Yz van der Weerd. Wat je hier ziet is een selectie. Klik op de foto voor een groter voormaat. In de foto kan je met next naar de volgende.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

ImageImage

 

 

 

 

ABOV AMSTERDAM - Amstelkade 13 - 1078 AB Amsterdam - +31(0)20 679 626 8