Trainers

Onze trainers zijn gediplomeerd en erkend door de Nederlandse Boksbond. ABOV Amsterdam heeft veel ervaren boksers. Je kan erop rekenen dat wedstrijdboksers en ervaren sporters je graag helpen tijdens de training. Zij helpen je bij het corrigeren van je bokshouding en het plaatsen en ontwijken van stoten. Bij ABOV is er veel aandacht voor het individuele niveau van iedere sporter.

Scroll naar beneden en ontmoet onze trainers en lees meer over hun ervaring en geschiedenis bij de club!


Ron is de eigenaar van ABOV Amsterdam en trainer

Ron Roebersen

is eigenaar van ABOV sinds 1995, is officieel Nederlandse Boksbond (NBB) trainer, gediplomeerd conditietrainer en personal coach, verzorger van wedstrijdboksers. Ron loopt al rond op ABOV Ter Meulen sinds 1978.

Erken NBB bokstrainer Ewald

Edwald Overing

is officieel NBB trainer en personal coach van wedstrijdboksers. Ook is hij gediplomeerd krachttrainer.


Erken NBB bokstrainer Mick

Mick Vaarst

is assistent bokstrainer. Valt in als 1 van de trainers niet beschikbaar is en begeleidt tijdens trainingen recreanten/beginners. Mick is marinier geweest en bokst sinds 1998 fanatiek bij ABOV.


Erken NBB bokstrainer Yz en voormalig eigenaar van ABOV amsterdam

Yz Van Der Weerd

is met Piet Ter Meulen een van de oprichters van boksclub ABOV. Yz heeft zich formeel teruggetrokken, maar geeft nog gastlessen en traint de vrouwen. Yz is mentor, bokstrainer, maar vooral personal coach voor wedstrijdboksers. Hij heeft een groot aantal Nederlands en europees kampioenen begeleid en is nationaal en  internationaal een begrip in de bokswereld. Wil je meer weten over Yz? Klik dan hier.


Erken NBB bokstrainer Rick

RickĀ  Smale


Jan Kalsbeek


Erkend Boktrainer Eloy die al jaren actief is bij ABOV

Eloy Rietveld

is conditie- krachttrainer. Eloy is meer dan 30 jaar lid en geeft sinds 1980 krachttraining.