Nieuwsbrief 19 dd 4 december 2021

Nieuwsbrief 19.

We  hebben vanaf maandag 29 november  nieuwe openingstijden:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open vanaf 12 uur tot 17 uur. Je kunt dan vrij trainen.

Oproep.

Het zal je niet altijd lukken, maar probeer je lunchpauze te benutten om even te ontspannen en je af te reageren in de sportzaal. Gedrags- en gezondheidsdeskundigen raden het sporten juist in de wintermaanden aan. Enerzijds om de miljoenen coronakilo’s in heel Nederland kwijt te raken. Anderzijds vooral omdat het sporten niet alleen goed is voor je lijf, maar  in je hoofd ruimte maakt. Hierdoor wordt je werkinzet stukken beter.

LET OP!               Nieuw ROOSTER voor trainen.

Maandag 6, 13 en 20 dec en vrijdag 10 en 17 dec geeft Jan Kalsbeek van 15.30 tot 16.30 uur conditietraining. Je kunt iets later aansluiten. De eindtijd is definitief.

Donderdag  9 en 16 dec en dinsdag 21 dec geeft Yz van 15.30 tot 16.45 uur boks training voor dames en heren. Zo nodig kun je iets later aansluiten. De eindtijd is definitief.

Zaterdag 11 dec geeft Ron en zaterdag 18 dec geeft Edwald Overing van 9.30 tot 10.45 uur boks training voor dames en heren.

RESERVEREN is NIET nodig. Kom lekker meetrainen.

  Kerstvakantie ABOV.

De afgekondigde maatregelen door het kabinet gelden voor drie weken. Dat is tot en met vrijdag 17 december. Dan volgt er een persconferentie.

In onze ABOV planning staat, dat de laatste training voor de Kerst op dinsdag 21 december is. We zijn in het nieuwe jaar weer open vanaf donderdag 6 januari 2022.

Afhankelijk van de maatregelen die op vrijdag 17 december bekend gemaakt worden, werken we volgens het eerder genoemde schema qua openingstijden en trainingen.

Blijf gezond en een sportieve groet van

Ron en Henk 

Geef een reactie